Pravno obvestilo

Splošni pogoji uporabe spletne strani  www.Brugor.si


Splošno


Nahajate se na spletnem mestu www.brugor.si (v nadaljevanju spletno mesto), katerega namen je zainteresirani javnosti predstaviti podjetje in njegovo ponudbo, konkretneje ponudbo montažnih hiš, nepremičnin inpočitniške hiše  ter posredovanje zainteresirani javnosti ostale uporabne informacije o tovrstnih izdelkih in storitvah. Podatki in informacije na tem spletnem mestu so uporabnikom na voljo pod pogoji oziroma omejitvami, ki so navedeni v nadaljevanju.

Z vstopom na spletno mesto uporabniki potrjujejo, da so s temi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašajo ter, da jih njihove določbe zavezujejo.

 

Omejitev odgovornosti


Vse informacije in gradiva na spletnem mestu ter podstraneh so informativne narave. Na tem spletnem mestu dosegljivi podatki in informacije se lahko spremenijo kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Avtor spletnega mesta ne prevzema odgovornosti za kakršno koli neposredno, posredno, ali kakršno koli drugo škodo, ki izhaja ali je v povezavi z uporabo spletnega mesta, z dostopom ali nezmožnostjo uporabe informacij na spletnem mestu.

Vsebina spletnega mesta je informativne narave, zato avtor ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost informacij, ali za kakršno koli škodo, ki bi uporabniku nastala kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu.

Spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih strani, za katere pa ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino, obliko ali vnesene spremembe.

 

Zasebnost (varstvo osebnih podatkov)


Osebni podatki uporabnikov spletnega mesta so ena izmed stvari, kateri posvečamo veliko pozornost. Upravitelj spletnega mesta, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Na določenih mestih spletnega mesta zbiramo nekatere podatke o uporabnikih, kot so ime, priimek, naslov, telefonska številka in e-naslov, vendar le v primeru, da uporabnik sam želi posredovati svoje podatke, z namenom pridobitve brezplačnega elektronskega kataloga, pridobitev brezplačnih kuponov, sklenitev dogovora za sestanek ter za zastavitev vprašanja o naši ponudbi. Vse osebne podatke varujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov, zato jih nikoli ne prodajamo, dajemo v najem, ali kakorkoli drugače posredujemo tretji osebi.

Uporabnik z oddajo svojih podatkov dovoljuje, da zastopnik brugor.si z namenom izvajanja neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja evidenco z osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje.

 

Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljavec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestiti posameznika, ki je to zahteval.

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo.

 

Obseg uporabe podatkov in pravice intelektualne lastnine


Vse slike, teksti in članki na spletnem mestu so last avtorjev spletnega mesta oziroma ima lastnik spletnega mesta dovoljenje za njihovo objavo. Podatke in informacije s spletnega mesta lahko uporabnik uporablja za lastno, zasebno uporabo, pri čemer ne sme spreminjati označb o avtorskih in drugih sorodnih pravicah. Dovoljeno je tiskanje podatkov in informacij za namene branja ter lastne oziroma nekomercialne namene. Kopiranje, posredovanje, objavljanje, spreminjanje podatkov in informacij ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršen koli drug način, je prepovedano. Še posebej je prepovedana uporaba slik, besedil in ostalega gradiva na spletnem mestu v komercialne namene. V primeru uporabe gradiva v komercialne namene bomo proti kršitelju sprožili pravni postopek pri pristojnem sodišču.

Vse blagovne znamke so registrirane blagovne znamke njenih lastnikov in so na spletnem mestu uporabljene zgolj v informativne namene.

 

Obseg uporabe podatkov in pravice intelektualne lastnine

 

Spletna stran uporablja spletne piškotke za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Na strani se uporablja piškotek za delovanje Joomle (session cookie).

Več o piškotkih

 

Q.DOM, GORNJA ŠEMNICA 124, 49232 RADOBOJ OIB:52927534822

Stopite v stik z namiKontaktirajte nas in nam sporočite vaše povpraševnje, želje ali vprašanja in s skupnimi močmi bomo našli najboljšo rešitev za Vas

 Telefon:00 385 91 501 6970
 E-pošta:info@brugor.si

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
pravno obvestilo.