IZDELAVA IN MONTAŽA VSEH KONSTRUKCIJSKIH ELEMENTOV HIŠE

Montažna gradnja - Pritličje in mansarda

icon005Spodnji in zgornji leseni venec

icon005Stebri in nosilne gred iz lepljenega lesa

icon005Zunanje in predelne stene

Osnovno nosilno konstrukcijo predstavlja lesena stena debeline 20 cm iz impregniranih dolžinskih gred in polnjena z  negorljivo mineralno volno debeline 20 cm, katere koeficient prevodnosti znaša 0,04 W/mK. Pri zunanjih zidovih se med plasti mineralne volne namešča še parna zapora, ki preprečuje kondenzacijo vodne pare.
Vsi notranji in zunanji zidovi so z obeh strani obloženi  z OSB ploščami debeline 1cm. Skupna debelina nosilenga sistema plošč je 22 cm.
Zunanji zid je je z zunanje strani obdelan z zaključnim slojem Demit fasade  d = 11,5 cm, notranji del pa z dodatno leseno konstrukcijo 10 cm ter toplotno izolacijo d = 4,5 cm, OSB ploščo 1cm ter gipskartonskimi ploščami  d = 1,25 cm. Skupna debelina zunanje stene je 38,5 cm. K faktor = 0,10 W/m2K
Predelne stene  so narejene iz 10 cm lesene konstrukcije, na obeh strane obložene z OSB ploščami, in nato  obložene  z gipskartonskimi ploščami d = 1,25 cm. Skupna debelina pregradnega zidu znaša 16,5 cm.  Notranja stena je iz gipskartonskih plošč, je bandažirana in pogipsana ter pripravljena za barvanje, V kuhinjskem delu in sanitarijah so obloge iz vodoodpornih gipskartonskih plošč.

icon005Tehnični detajli

Zunanji zid

Notranji predelni zid

Notranji nosilni zid

 

icon005Strešna konstrukcija

Glavna nosilna konstrukcija je les - nosilne grede iz lesa, d = 20 cm s polnilom iz negorljive mineralne volne d = 20 cm.  Na spodnji strani je konstrukcija obložena s PE folijo, letvami d = 2,4 cm in gipskartonskimi  ploščami d = 1,25 cm. Na zgornjem delu pa je podeskano z letvicmi debeline 2,4 cm, stropno hidroizolacijo, kontraletvijo, letvijo, kot obloga se uporablja profilirana pločevina, kot imitacija strešnikov rjave barve ali klasični strešniki.

Stresna-konstrukcija-slo

icon005Medetažna konstrukcija

Glavna nosilna konstrukcija je les – nosilne grede iz lameliranega lesa, d = 22 cm s polnilom iz negorljive mineralne volne, d = 20 cm  Z gornje strani se konstrukcija obleče z OSB ploščami debeline 1,8 cm.  Na spodnji strani  pa se prevleče z PE folijo, podeska z letvami  d = 2,4 cm in zapre z gipskartonskimi ploščami  d = 1,25 cm. Vse te spodnje plošče so bandažirane, pogipsane in pripravljene za beljenje,  v sanitarnih vozliščih in kuhinjah pa so vgrajene vodoodporne gipskartonske plošče.

Medetazna-konstrukcija

icon005Notranje stopnice

Struktura notranjih  stopnic je iz  lepljenega lameliranega lesa. Nastopni del stopnic in čelo stopnice  je laminirani les iz parjene bukve in prelakiran  z brezbarvnim lakomv debelini 4 cm.  (1 kos)

icon005Dimnik "Schiedel" 16 -  1 kos

icon005Dimnik obrobljen s pločevino

icon005Vetrna letev je obrobljena s pločevino

icon005Žlebovi s pripadajočimi odtočnimi cevmi

icon005Stavbno pohištvo

Vrhunska okna so izdelana iz smreke 1. razreda in premazana z zaščitno eko barvo. Ton in barva po želji stranke. Zasteklitev je TROSLOJNI termopan. K faktor = 0,7 W/m2K

icon005Notranja standardna lesena vrata

Notranja vrata so furnirana  s hrastovim  furnirjem, in prebravana z natur lakom naravne barve. Imamo možnost velike izbire notranjih vrat. Zraven je tudi kljuka s ključavnico na vratih. Kljuke odlikuje moderni, mehki design.

icon005Lesena vhodna vrata

Obrtniška dela

icon005Vodovodne inštalacije

Kompleten  osnovni razvod cevi za vodovod.

icon005Elektro inštalacije

Kompleten  razvod cevi za razvod  elektroinštalacije vključno s škatlami v montažnem delu.

icon005Dodatno

Cena vključuje stroške prevoza iz tovarne do kraja postavitve, raztovor, nastanitev in delo monterjev, vsi odri ter potrebno orodje za izdelavo.

Obveznosti naročnika

icon005Temeljna plošča

icon005Laminati parketi in keramika

icon005Beljenje

icon005Gretje

icon005Zunanja elektro omarica, elektro testiranje in priključek

icon005Dostop do gradbišča

icon005Elektrika, voda, septična jama (kanalizacija) na gradbišču

icon005Imenovanje nadzornega inženirja

icon005Gradbeno dovoljenje

icon005Ureditev okolice

CENA HIŠE v podalšani IV. gradbeni fazi

Proizvodnjo in montažo stanovanjskega objekta Vam ponujamo po ceni: 520,00 eur/m2 (Cena ne vsebuje 8,5% DDV).

Roki

Za proizvodnjo in montažo objekta nudimo 45-60 dnevni rok od podpisa pogodbe in pravnomočnosti gradbenega dovoljenja.

Plačila

1.) Plačilo po dobavi in montaži objekta. Za zavarovanja plačila nam mora Vaša poslovna banka izdati bančno garancijo.
Lahko pa plačate tudi po naslednjem ključu:
2.) Ob podpisu  pogodbe  plačate avans  v višini 50%, nadaljnih 35% ob dobavi sestavnih delov hiše na vašo parcelo in 15% ob podpisu primopredajnega zapisnika.

Garancijski rok

Za vsa izvedena montažna in obrtna dela je garancija 24 mesecev, garancija na konstrukcijsko trajnost objekta je 60 let. Vsi material so testirani in certificirani.

Veljavnost ponudbe  in možnosti:

icon005Ponudba veljavna 30 dni za vsakega individualnega kupca

icon005Za dodatne informacije se obrnite na nas po telefonu na : 064 159 510 ali e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Stopite v stik z namiKontaktirajte nas in nam sporočite vaše povpraševnje, želje ali vprašanja in s skupnimi močmi bomo našli najboljšo rešitev za Vas

 Telefon:00 385 91 501 6970
 E-pošta:info@brugor.si

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
pravno obvestilo.