Kamp Julija


Inovativnost. Kvaliteta. Ekskluzivnost. Novo je vedno boljše. Sanje. Raj.

V Skladu s trendi sodobnega časa Vam predstavljamo svež, najnovejši in ekskluzivni projekt družbe OPG I RURALNI KAMP JULIJA in BRUGOR, , ki Vam resnično omogoča pridobitev lastnega delčka raja na izvrstni in med turisti najbolj priljubljeni lokaciji. Novi kamp se nahaja na lokaciji Škovardara, 7km iz Novalje proti Lunu na otoku Pagu.

Z združitvijo inovativnost in našega poslanstva, da uresničimo Vaše sanje, smo se odločili, da Vam ponudimo ekskluzivno možnost postavitve Vaše Brugor mobilne hišice v novonastalemu kampu Julija v Novalji na Pagu.

kamop2

 

Panoramski pogled

panorama-zacetek-splet

Parcelizacija

Kamp je sestavljen iz 200 parcel, od tega jih je 120 namenjenih za ekskluzivno postavitev najnovejše generacije mobilnih hišk Brugor. Razteza se na površini 40.000 m2

Vse, ampak, res vse parcele imajo pogled na morje in otok Lošinj. V kampu bo nameščena vsa infrastruktura, odprt bo 365 dni na leto, parcele so velike med 150-200 m2. Omogočen je pavšalni zakup parcel na minimum 10 let.

kamp-z-parcelizacijo2

Začeli smo sklepati pogodbe za pavšalni najem parcel in nakup naših mobilnih domov Brugor. Na naši strani si lahko ogledate panoramo, slike z morja ter izris parcel, ki so na voljo.

Luksuzne mobilne hišice Brugor

Brugor mobil 1

Mobilna hišica - Pag
Pogled zgoraj
Pogled s strani
 

Prerez mobilne hišice

Brugor mobile 1 - Prerez
Brugor mobil 1 -Tloris

Brugor mobil 2

Mobilne hišice - Brugor mobil 2
Brugor mobil 2 - Zadaj

Prerez mobilne hišice

Brugor mobil 2 - Prerez
Brugor mobil 2 - Tloris

 

Opremljena notranjost  - GORENJE

Zaradi zagotavljanja polne tehnične podpore in luksuznega udobja pa vam omogočamo polno notranjo oprema GORENJE, ki vam opremi celotno mobilno hišico in nudi 24 urno tehnično podporo. Celotna oprema vsebuje:

icon005Celotno kuhinjsko opremo z aparati (hladilnik, pomivalec,...)

icon005Celotno opremljena kopolnica

icon005Polno opremljen predprostor (raztegljivo sofo, televizijo in omarice)

icon005Spalnica z zakonsko pojsteljo in omaro

icon005Polno opremljena spalnica v prvem nadstropju (pri Brugor mobil 1)

 

Mobilne hiške - Kopalnica
Mobilne hiške - Kuhinja
Mobilne hiške - Notranjost

Ogled mobilne hišice

V kampu Julija smo postavili prvo mobilno hišico modela Brugor mobil 1, ki je polno opremljena in ima dodano še verando, ki je sestavljena iz masivnega finskega lesa,trenutno pa se še dopolnjuje in končuje okolica. Mobilna hiška je namenjena vsem obiskovalcem tako, da se kar oglasite ali pa nas kontaktirajte za nadalnje podatke.


Stopite v stik z namiKontaktirajte nas in nam sporočite vaše povpraševnje, želje ali vprašanja in s skupnimi močmi bomo našli najboljšo rešitev za Vas

 Telefon:00 385 91 501 6970
 E-pošta:info@brugor.si

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
pravno obvestilo.